Hoe iedereen met Facebook adverteren zijn business kan boosten

Geplaatst op 20-02-2016

Wil je snel, gericht én succesvol een online boost geven aan je business? Dan is adverteren via Facebook jouw oplossing! Met Facebook adverteren heb je een groot bereik, kun je gebruik maken van talloze targeting opties, bereik je een grote doelgroep én is het mogelijk om tóch een relevante boodschap te communiceren. En dat alles voor een relatief klein budget! Maar hoe doe je dat? Je leest het in dit blog!

Groot bereik én een specifieke doelgroep bereiken

Facebook heeft dagelijks 6,5 miljoen actieve gebruikers in Nederland! Jouw doelgroep zit dus ook gegarandeerd op Facebook en je kunt zelf bepalen wie je wilt bereiken mét een gerichte boodschap. Zo kun je relevant zijn voor iedereen. Waarom zou je dan nog dure flyers met een algemene boodschap versturen? 

De uitgebreide targeting opties van Facebook adverteren

Door gebruik te maken van alle gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn is het mogelijk om elke doelgroep een specifiek aanbod te doen. De meest belangrijke opties zijn: 

 Locatie: mensen die wonen en/of verblijven in een bepaald dorp, stad of regio (van 1 km tot 80 km straal)
 Demografie: leeftijd, geslacht en taal, maar ook zelfs opleiding, werk, levensgebeurtenissen en ouders!
 Interesses: wat is de interesse van de doelgroep? Wat vinden ze leuk op Facebook? Voorbeelden: Sport, amusement, bedrijven etc
 Gedrag: welk type telefoon en browser gebruikt je doelgroep of welke digitale activiteiten ondernemen zij?
 Fans en emailadressen: Je fans van je Facebook pagina toevoegen of juist uitsluiten? Of speciale doelgroepen maken op basis van emailadressen. Het kan allemaal!

Door de taregeting opties en het kiezen van je doelgroep is het mogelijk om zo specifiek en relevant te worden als jij wilt. Een relevante advertentie voor mannen én een advertentie voor vrouwen? Of personen met een interesse voor een specifieke sport bereiken? En als je bepaald personeel zoekt is het wel handig om de mensen met een juiste opleiding te targeten. Met Facebook adverteren kan dat allemaal!

Remarketing: opnieuw targeten van websitebezoekers

Facebook heeft nog meer opties, namelijk remarketing! Met remarketing kun je websitebezoekers opnieuw targeten en een aangepaste advertentie tonen. Dit zijn dus de mensen die al op je website zijn geweest maar geen aanvraag hebben gedaan. Zo kun je uitstekend gebruik maken van de kracht van herhaling. Door gebruik te maken van de targetingopties kun je weer extra relevant zijn. Hoe sterk is het als je mannen en vrouwen die op je website zijn geweest een aparte advertentie kunt tonen?

Facebook adverteren is voor iedere organisatie super interessant

Facebook adverteren biedt elke organisatie grote kansen! Of je nu meer leads wil genereren, je verkoop wilt verhogen, je klantenbinding wilt verbeteren of je naamsbekendheid wilt vergroten? Met Facebook kun je zeer gericht scoren! Dit is dé droom van elke marketeer, ondernemer en organisatie! Probeer het nu zelf en ga testen!

Benieuwd wat Facebook adverteren voor jou kan betekenen? Krijg gratis advies!

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. eGoals neemt binnen 1 werkdag contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

De allerbeste manier om doorlopend online te scoren

Hoe kun je online scoren in Sport, Health en Wellness? Je leest het hier!

Lees meer

Geef websitebezoekers een tweede kans en scoor online!

Iedereen verdient toch een tweede kans? Haal daarom bezoekers terug via Facebook

Lees meer
Archief
  • Sacaja Greens Sacaja Greens

    "We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website www.sacajagreens.com. Modern, professioneel én resultaat!"

  • I 4 Feet & Body I 4 Feet & Body

    "Dankzij de Facebook campagnes van eGoals heeft mijn bedrijf een enorme boost gekregen"