Hoe mobielvriendelijk is jouw website? Test het hier!

Geplaatst op 16-09-2015

Bezoekers geven nieuwe websites slechts enkele seconden de tijd om hen te overtuigen verder te lezen. Heb jij nog geen mobielvriendelijke website? Dan zullen de websitebezoekers via mobiel of tablet direct afhaken! Lees hier waarom je een mobielvriendelijke website moet hebben én test hoe mobielvriendelijk jouw website is.

Een mobielvriendelijke website is een must!

De huidige consument gebruikt steeds meer de mobiel of tablet. Dat doe jij toch ook? Inmiddels komen al ruim 50% van jouw websitebezoekers via een mobiel apparaat. Dit betekent dat jouw website hier optimaal op ingericht moet zijn. Je mist anders de helft van je (potentiële) klanten! 

Google straft websites die niet mobielvriendelijk zijn

Het zoekgedrag op Google via de mobiele telefoon neemt al jaren toe. In een aantal landen stegen de mobiele zoekopdrachten zelfs boven de desktop zoekopdrachten uit. Dit zal vast geen complete verassing voor je zijn. Google heeft immers een tijd geleden al aangekondigt dat mobielvriendelijkheid essentieel is. Webistes die niet mobielvriendelijk zijn worden door Google, sinds de update op 21 april, gestraft met een lagere positie. Mobielvriendelijke websites krijgen de voorkeur, want die kunnen de huidige consument beter van dienst zijn.

Test de mobielvriendelijkheid van jouw website zelf!

Hoe mobielvriendelijk is jouw website? Test hier de mobielvriendelijkheid van jouw website, vul de URL in en klik op analyseren. Binnen een aantal seconden weet jij of jouw website een mobielvriendelijk ontwerp heeft.

Kies voor een Responsive Website

Heb je geen mobielvriendelijke website? Of heb je al een lange tijd een apart mobiel design? Kies dan voor een responsive website, deze past zich automatisch aan op het apparaat van de bezoeker. Zo is jouw website optimaal zichtbaar op desktop, tablet én mobiel. 

Hoe ziet jouw website er op mobiel en tablet uit? Test het hier!

Weet jij hoe jouw website er uit ziet op de verschillende tablets en mobiele telefoons? Er zijn namelijk veel verschillende apparaten met verschillende afmetingen. Gelukkig kun je gebruik maken van een handige tool! Test hier je website op verschillende devices. Kies een device en vul de URL van je website in en klik op Go. Zo kun je zien hoe jouw website er uit ziet op verschillende apparaten!

Hoe scoort jouw website op mobielvriendelijkheid?

Laat het ons weten! Wil jij jouw website verbeteren? Vraag dan een Online Scan aan! Wij doen een uitgebreide Online Scan en geven jou Gratis Advies hoe jij jouw website kunt verbeteren. Vul het formulier in en klik op verzenden. eGoals neemt binnen 1 werkdag contact met je op om de uitslag van de Online Scan te bespreken.

  • * velden zijn verplicht.

 

Deel dit bericht:

De allerbeste manier om doorlopend online te scoren

Hoe kun je online scoren in Sport, Health en Wellness? Je leest het hier!

Lees meer

Geef websitebezoekers een tweede kans en scoor online!

Iedereen verdient toch een tweede kans? Haal daarom bezoekers terug via Facebook

Lees meer
Archief
  • Sacaja Greens Sacaja Greens

    "We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website www.sacajagreens.com. Modern, professioneel én resultaat!"

  • I 4 Feet & Body I 4 Feet & Body

    "Dankzij de Facebook campagnes van eGoals heeft mijn bedrijf een enorme boost gekregen"