De allerbeste manier om doorlopend online te scoren

Geplaatst op 22-11-2015

Hoe kun je er voor zorgen dat je online scoort? Speciaal voor de sport, health en wellness zet eGoals alles op een rijtje:

#1 probleem in sport, health en wellness: wat is dé online strategie om te scoren?

In het ingewikkelde online tijdperk van websites, social media, blogs, Google, Facebook, Instagram, Snapchat en andere nieuwe ontwikkelingen is het lastig om jouw strategie een duidelijke richting  te geven. En als je een strategie hebt, hoe vertaal je jouw online strategie naar een duidelijk en doelgericht plan van aanpak? En hoe kun je je doelgroep écht bereiken? Stop thinking, start doing!

Welk probleem los je op?

Weet jij wat hét probleem is van jouw doelgroep? Hoe los jij dit op? En hoe toon je aan dat je dit oplost? Alleen door de klant écht te kennen kun jij online klanten werven en succesvol zijn.

#1 doel van jouw website: klanten genereren

Het enige doel van jouw website is om als klantenautomaat te functioneren. Online is dé plek waar 99% van jouw klanten zich oriënteert bij de aanschaf van producten en diensten. Ben jij je daarvan bewust? Je website is hiervoor jouw belangrijkste tool. Dit is dus niet de plek om heel veel informatie te verschaffen, maar om je sitebezoekers te inspireren om kennis te laten maken.  Je presenteert dus niet wat je allemaal te bieden hebt, maar je geeft de oplossing voor hét probleem van jouw doelgroep.

Gevonden worden via Google

Google jij ook wel eens? Dit doet jouw doelgroep dus ook! Het is daarom belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Je kunt starten met bloggen en overal proberen met zinvolle inhoudelijke informatie goed in beeld te komen. Dat is zeker een goede methode, maar vooral voor de lange termijn. Het kost veel tijd, inspanning, kennis om op deze manier resultaat te bereiken. En je hebt helaas geen garantie om goed zichtbaar te worden. 

Je doelgroep vergroten en gericht bereiken via Facebook 

Wil je snel een boost geven aan je business? Dan is Facebook adverteren de oplossing! Facebook heeft dagelijks 6,5 miljoen actieve gebruikers in Nederland! Jouw doelgroep zit dus ook gegarandeerd op Facebook.

Met Facebook adverteren kun je door zeer gericht te targetten je doelgroep bereiken. Door gebruik te maken van alle gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn is het mogelijk om elke doelgroep een specifiek aanbod te doen. 

Genoeg inspiratie om online te scoren? 

Wat ga jij doen om online te scoren? Laat het ons weten!

 

 

De allerbeste manier om doorlopend online te scoren

Hoe kun je online scoren in Sport, Health en Wellness? Je leest het hier!

Lees meer

Geef websitebezoekers een tweede kans en scoor online!

Iedereen verdient toch een tweede kans? Haal daarom bezoekers terug via Facebook

Lees meer
Archief