Online scoren met eGoals

Iedereen wilt natuurlijk maximaal resultaat en het beste voor hun business. De website en online kanalen zijn inmiddels essentieel voor een goede en gezonde bedrijfsvoering. Heb je geen goede site? Of kun je jouw doelgroep niet op de juiste manier bereiken? Dan heb je een groot probleem! Er zijn nog dagelijks talloze voorbeelden te zien van organisaties die kansen (en dus inkomsten) laten liggen. Onnodig gemiste kansen dus! Want online succes is voor iedereen haalbaar. En daarom is eGoals opgericht. eGoals heeft het doel om bedrijven en organisaties in de Sport, Health en Wellness te inspireren en te helpen om online te scoren

Over marketingbureau eGoals

eGoals is zelfstandig MarketingClub.nl consultant. Dat betekent de flexibiliteit en kennis van een expert, met de ervaring en zekerheid van een grote organisatie. Online scoren, dat is waar eGoals voor staat. Een scorende en moderne website, meer resultaat via Google, Facebook en Instagram én een winnende marketingstrategie behoren tot jouw mogelijkheden. Uiteraard met een oplossing op maat voor het beste resultaat om jou succesvol te maken. 

Over de oprichter van eGoals: Rick Aarsman

Ik ben Rick Aarsman, de oprichter van eGoals. Ik ervaar dagelijks dat Online Marketing essentieel is voor een goede en gezonde bedrijfsvoering. Deze ervaring heb ik opgebouwd bij Hidden Profits Marketing (Online fitness marketing), Insight (IT), Euro-Sportring (Internationale voetbal- en handbaltoernooien), Zuiver Amsterdam (Spa, Sport en Hotel) en FC Utrecht (Betaald Voetbal Organisatie). 

Kennismaken? Maak een connectie op Linkedin 

Wat is jouw Goal?

Laat het weten! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. eGoals neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

De allerbeste manier om doorlopend online te scoren

Hoe kun je online scoren in Sport, Health en Wellness? Je leest het hier!

Lees meer

Geef websitebezoekers een tweede kans en scoor online!

Iedereen verdient toch een tweede kans? Haal daarom bezoekers terug via Facebook

Lees meer
Archief